you're so uncool, bitch.

fucku


jag gråter bara i regnet

Kom nyss hem, har varit ute med tintin och gått i det underbara fina vädret. Har också tittat klart på en film jag började se igår kväll, och så har jag ätit macka. Mer har jag inte hunnit eftersom jag vaknade runt halv ett. Men jag hoppas att det här blir en bra dag iallafall, skulle nog vara med Alex och hitta på något kul ikväll, eller så skulle jag ha filmkväll, men vi får se vad dagen har att bjuda på. Ha en trevlig lördag allihop!




VART INTE RIKTIGT SOM JAG TÄNKT MIG :-(

Hejsan svejsan. Färgningen blev inte riktigt som jag tänkte mig, håret vart precis som innan, bara lite mörkare och rödaktigt. Smarthuvud som liksom inte blekte håret innan eftersom all färg inte hade farit ur? Nej. Så nu måste jag fortsätta gå med orange hår och brun utväxt, pallar det inte. Och så kom ju t-shirten också, men den får jag visa imorgon, för nu ska jag titta på film. Pusshej !




FÄRGAR HÅRET.

färgar håret just nu! hoppas att resultatet blir bra. skriver sen när jag är klar!

LÄXALÄXALÄXA, GLÖMDE ATT BERÄTTA!! -->


Glömde ju att berätta att när jag kom hem så låg piercingsmyckena i brevlådan, och vad jag blev glad! Öppnade direkt, och det passade bra på mig, men min syster tyckte att den var lite för liten. Nåja, bättre än örhängen i munnen iallafall!



WISH ME LUCK

Hej alla glada! (och icke glada). dagen har väl rullat på bra i princip hela dagen, de flesta var och tog sprutan mot livmoderhalscancer idag, men jag skulle inte ta den, och så var jag på street dance & jävlar vilken rolig dans vi satt ihop till Jessie J's låt Do it like a dude, och förmodligen skulle vi ha någon form av uppvisning i slutet av maj.  fick skjuts hem av sara för att jag hade fulla väskan med läxor, som jag snart ska sätta mig med. Måste träna extra mycket på SO för vi har prov imorgon. Wish me luck!


I am myself. Sorry I don't fit your standards.

sitter och lyssnar på nirvana just nu, och har precis ätit en mandarin, haha. ikväll kommer min syrra hit och sover här, så jag måste sova i samma säng som mamma, men det går säkert bra.  Jises vad jag längtar tills jag får hårfärgen, piercingsmyckena och t-shirten! sara ska va med mig när jag färgar håret, och jag kan inte bärga mig tills jag får se resultatet!


klyftpotatis<3

sitter och tittar på vampyr diarré med syrran och mamma, och nu ska de dra igång med maten, fläskfilé, klyftpotatis & bea, mums♥ ska nog göra ett videoinlägg senare, bara för att ! känner att det behövs något annat än bilder och text som omväxling ibland. nu kom min syster och började babbla, och nu ska hon till min garderob o rota så nu måste jag springa dit ! puss


BESTÄLLT!!

nu har jag även beställt rosa hårfärg och en snygg t-shirt. awesome!!

TRUE SHIT


beställt piercingsmycke

nu har jag äntligen beställt piercingsmycke! jag beställde två och min syster en. den är skitsnygg!

TO BE HONEST I'M SUPRISED

hej, sitter och kollar runt lite på facebook. ska snart lägga mig och titta på en film, eller så ska jag försöka sova. imorgon har vi simning på gympan, och jag har inte en enda bikini som passar ihop (kanske dag att köpa en ny..?) , i måndags hade jag en svart/vit överdel och en grön billabong nederdel, inte så himla snyggt. Nåväl, nu ska jag se vilka som är inne på skype. ha det bra! ♥
jag kanske ska testa mig på rosa den här gången ? googlebilder

ON MY WAaayyy

nu drar jag & sara till ica och köper ben&jerry's sen ikväll blir det the vampire diares. ha det bra, uppdaterar mer sen!

2 from today

fick inte så bra bilder från idag, men iallafall en fin på min syster och på en jättefin tavla!

this or thaat

Iphone / Android

Hemmafest / myskväll

Converse/Kilklackar/Ballerina 

Söta godisar / choklad

Stockholm
/ Göteborg

Chockrosa outfit
/ Lila outfit

Sverige / Utomlands

Blogga
/ Läsa bloggar

Aldrig mer få sminka mig / Aldrig mer få fixa håret

Espresso House / Waynes Coffee

Ensam / med kompisar



i love you sis

Hej på er! sitter och tittar på lite piercingsmycken med packning i håret. Ska beställa piercingsmycken och hårfärg idag. Jag och mamma ska träffa min syster halv ett och äta mat, eftersom hon, som jag berättade om igår, flyttar nu i helgen. Jag kommer sakna henne jättemycket. Hon har bott i Älvdalen hela mitt liv, och när hon var som jag bodde hon med min mamma och pappa i pappas hus i rot, och vi var en hel stor familj. Vi har inte samma pappa men hon är som en riktig syster till mig. Det kommer bli jobbigt att jag inte kommer kunna ringa henne och fråga om vi kan träffas eller att jag kan sova över hos henne och bada i hennes badkar eller äta macka och dricka oboy med henne när jag vill. Men såklart kommer jag åka ner till henne i Gävle så ofta som möjligt. Jag älskar dig syster♥


gnatt

det dunkar i mitt huvud, så nu är det dags att lägga sig. imorgon blir det en lång härlig sovmorgon. sen efter det har jag inget planerat, skönt!



HEJ PÅ ER!

Hej, har inte bloggat på en heeel vecka. Kändes skönt att komma ifrån datorn och bloggen ett tag, och anledningen till det är att när jag skulle sova hos sara så vart jag arg över en grej och råkade dra sönder mitt nya 4g modem. Japp, så kan det gå, och pappa tänker inte köpa ett nytt för 1600:- så jag kör på det gamla modemet, men jag tycker det är snabbare! Men iallafall, har hunnit med mycket på en vecka. Eftersom min syster flyttar till Gävle nästa helg (tråkigt nog...) så har jag fått en tv och en hel kartong med filmer, som jag har i min lilla stuga. Så ja, för er som inte visste det (?) har jag ju en egen stuga hos pappa, med dusch, bastu, säng, högtalare och så. Så det var SKITABRA att få en tv dit!
Hej, har inte bloggat på en heeel vecka. Kändes skönt att komma ifrån datorn och bloggen ett tag, och anledningen till det är att när jag skulle sova hos sara så vart jag arg över en grej och råkade dra sönder mitt nya 4g modem. Japp, så kan det gå, och pappa tänker inte köpa ett nytt för 1600:- så jag kör på det gamla modemet, men jag tycker det är snabbare! Men iallafall, har hunnit med mycket på en vecka. Eftersom min syster flyttar till Gävle nästa helg (tråkigt nog...) så har jag fått en tv och en hel kartong med filmer, som jag har i min lilla stuga. Så ja, för er som inte visste det (?) har jag ju en egen stuga hos pappa, med dusch, bastu, säng, högtalare och så. Så det var SKITABRA att få en tv dit!



TREVLIG LÄRDAG YA00

hej, det blev ingen bloggning igår, för jag var med alex och sara och vi var ute på byn hela kvällen. vi fixa oss vid sex sen drog vi ut på byn och var där. vi åt pommes frites och drack monster. det var jättekul att få mysa lite med mina bästa vänner! sen satt vi ute på byn, sen pratade vi med några killar och sådär. mer gjorde vi väl inte, tror jag. sara slagga hos mig också, och nyss var vi och träffade en killkompis. alex är på väg hit, vi ska hänga lite med henne, sen ska jag troligtvis slagga hos sara efter att jag ätit middag med min syster, mamma & min syster "kille" (i think? ;)", så ja, blir inge mer inlägg idag, tror jag.

I'M THE BOSS, YEAH BOZZZ

Nej men hej på er! har nyss druckit te och tittat på hårfärg & söta kläder på nätet. kanske blir att beställa en asgullig tröja och riktiga piercingsmycken till läppen. NU börjar Grimm, så får skynda mig att skriva lite. Men kan väl berätta att efter skolan så köpte jag, Sara, Tina & Soilii godis. och jag hade 40kr o när vi skulle gå till kassan blev det 50 kr nånting, så vi fick lov och gå tillbaks, och andra gången blev det 44 kr, jättepinsamt liksom. men tillslut blev det 40 kr, så vi stack till bibblan sen vid 4 var det dans! Och jag var så pigg när jag kom hem så jag körde zumba, tränade röven och rumpan lite, sen for jag ut och sprang med tintin, så jag kommer verkligen somna gott ikväll, toppen att det är sovmorgon imorrn också! puss

MOVES LIKE JAGGER, YÄÄ

tittade nyss på fuskbyggarna, och sen sköljde jag ur inpackningen. nu ska jag och tintin lägga oss och titta på film, eller.. iallafall jag, tintin ligger i fotändan och hare mys♥ imorgon är det streetdance efter skolan, så blir mer uppdatering runt sex skulle jag tro. sov gott babes !



random. dåligt gjort också. nybörjare lixom ;)

AWESOME

SHASHA! har varit med sara efter skolan, vi for hem till mig, sen drog vi på byn och hängde lite med georges och johan. vi drack jordgubbsmjölk och cyklade för första gången i år, härligt var det. såg också några roliga killar som åkte runt i en volvo och tuta efter oss, och typ ville att vi skulle komma och så vidare, haha! på fredag blir det skoj, för då ska jag vara med sara och alex, vi ska träffa några som kommer hit till älvdalen. men nu ska jag ta hem en film, sen duscha, göra inpackning osv. ha det så bra!



fattar inte hur jag och alex kunde hälla i oss tre monster var förra helgen.. haha

GOODNIGHT SWEETHEART, I LOVE YOU

what doesn't kill you makes you stronger. that's what i am. strong.

nu ska jag lägga mig och titta på en film, hihi. pappa fyllde på min mobil med lite pengar, eftersom jag varit utan sen i .. lördags? men i helgen ska jag hjälpa han att panta så då kommer jag få mer pengar på den! imorgon är det iallafall en helt vanlig skoldag, mycket jobb, ofc. men sov gott sötnosar, för det ska jag! tror jag..



OMG, DOG LITE DÄR

suddiga bilder men whatever.
tror jag seriöst dog lite där..
ÄR DOM INTE FÖR SÖTA?!

back on track!

jajjemensan! börjar blogga här igen. min gamlaste gamla gammel blogg! känns bra att vara tillbaka, det är något som fattas när man inte bloggar. men iallafall, ska snart duscha och göra inpackning i håret, sen väntar kvällsmat & film. eftersom min kamera är glapp så kommer det inte bli nya fräscha bilder varje dag, men ska försöka lägga upp så nya bilder som möjligt som är tagna antingen med min jättedåliga digitalkamera eller med den ännu dåligare mobilkameran. :)



RSS 2.0