Tack!

Fan va galen natten va .. Sjukt kul!! Tack alla! Ahmed, Jesper, Skord, kicken, Totte, Johanna, Magnus & alla andra! Nu ska jag sova för har inte sovit sen fredag natt. Skriver imorgon efter skolan, puss


SJUKT JÄVLA ÄCKELMÄTT

Har varit ner till farmor och tagit kort på hennes bil och lagt ut på blocket. sen när jag och pappa kom hem så ringde farmor och sa att nån hade ringt och varit intresserad av att köpa bilen, jävligt snabbt gick det! Sen tittade vi på gamla foton från när pappa var tonåring och hade epa, haha kul var det! Sen köpte vi thaimat och åt, jag är så mätt så jag tror jag sprängs snart, plus att jag är trött så jag tror jag snart avlider, haha. 
 
 
nu smsa johanna så jag ska vara med henne. känner mig som en död sill, yyeeeeyy!!

wow

vild kväll som spåra ur lite igår, men kul var det!!! kom i säng runt fem, och vaknade för någon timme sen. känner mig lite murken idag, men vad gör de? party ikväll! :D


DRICKER POWERKING

 ligger i stugan och dricker powerking. ska snart käka, sen ta en dusch och fräscha till mig. ikväll ska jag vara med Alex och massa annat trevligt folk! kommer bli asnaajs ju, fan så gött med helg !
 
 
 

SKOLAN

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1857446/images/2012/pic_506543ba9606ee4164c69238.jpg" class="image">


GÖR LÄXOR..

 
... FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV.. TYP. GRATTIS HILDAH !!
 

Powerwalk

Drar ut på en powerwalk i mina nya underbara tränings byxor ;)


Humor

Ska äta lite, sen dra till pappa & vara där själv i flera timmar tills han kommer hem. Kanske hittar på något med Alex eller någon, men hon var lite upptagen idag tror jag, så vet faktiskt inte vad jag ska göra. Men det återstår att se.


OSMINKAD & JÄVLIG

Går osminkad till skolan idag för första gången i högstadiet. Känns sådär, lite komiskt.. För alla kommer glo på mig & ba "åh hildah du ser så annorlunda ut utan smink!" osv.. Men ja, orkade helt enkelt inte idag, så nu får alla något att skratta åt, för jag ser sjuuuk ut utan smink, och det är sanningen..


VILL BARA FÖRSVINNA

tårarna bara rinner. ingen vill nog vara mig just nu

Sep. 26, 2012

Högsta volym i mina underbara skullcandy hörlurar är nog det bästa som finns. skiter i omgivningen, tänker inte på någonting, och bara slappnar av. musik är mitt liv, tack för att du finns. <3


hildah hed


NO WOMAN NO CRY /BILDER

no hate, lägger bara upp lite randombilder från både bra & dåliga stunder, gamla vänner, roliga stunder, och massa random
 

HEMMA / TUMMEN UPP FÖR RAGGSOCKOR


Jag idag


King

höhö king dag :) varit med Alex ätit pannkakor hos hennes farmor, varit hos våra kömpisar på internatet på naturbruk. Hon blev nersprutad med en brandslang , och ja lite andra grejer gjorde vi också :) sen cykla vi till Micke Persson, och titta på tv tillsammans med han och snacka & så. Riktig trevlig kille de där alltså ! Sen ramlade jag ner i ett hål på hans veranda och slog i ryggen så har skit ont.. Vet inte om jag kan va med på gympan imorgon osv.. Sen var vi på gymmet och träff Henrik och så :) jaja nu ska jag snacka med folk, ni får ha de bra.


Lite om igår

Igår kom Alex till mig runt 8, vi drog ut på byn och gick runt. Sen åkte Skord och några fler runt i bil & de vart en massa ringande till de sen, haha kan inte förklara men kul var det. Efter några timmar blev det askallt så vi gick runt som frysta fiskpinnar. Tillslut bestämde vi oss för att skiljas och gå hem. Alex skulle cykla i kylan, stackarn! När jag kom hem var jag så himla trött, så jag somnade nästan direkt, med linserna i och allt.


Idag ska vi kanske va med Erik & Johan, men vi får se hur det blir. Sitter och äter frukost just nu & pratar med Melker. Sen ska jag ut på en liten powerwalk om jag trestar. Puss!


GODMORGON


CHILLAR P

Haaai. Har nyss ätit, ska va med Alex senare. Vi är lediga från skolan imorgon, YEEEY


HEEEY


godermorgon

Godmorgon på er! Igår kväll/natt låg jag vaken & väntade på ett samtal från en kompis, men jag lyckades somna. vaknade halv sju imorse av att mamma ringde från en grannes telefon & berättade att någon har stulit våra hemnycklar som vi alltid har i brevlådan. Som tur är hade jag en extranyckel till våran lägenhet så mamma hämtade nycklarna, och jag gick & la mig igen. vaknade halv elva, gick upp & åt frukost, och nu sitter jag här vid datorn & snackar med Erik & lite andra fölk! Ska strax fixa mig, och sen dra iväg till Alex! Hon ska passa sin lillasyster idag, så hon frågade mig om jag ville komma dit och göra dem sällskap, och de gör jag så gärna! Vad har ni för er idag?
 


GRYM KVÄLL

Kvällen kan man sammanfatta med ett enda ord, GRYM!! kom till alex runt sex, hennes kille Billy var där. Några minuter senare kom Johan & Erik. Vi gjorde popcorn och fixade godis, sodastream och så. Sen valde vi film och satt och tittade i några timmar. Sen gjorde vi nån lek, med en sån där matta med olika färger och så ska man använda ben och armar och sätta på olika färger, ja ni fattar, sen klädde vi ut oss, erik & johan satte på sig Alex bh:ar och massa andra grejjer, haha fyfan!... sen tillsist tittade vi på Anki & Pytte, alla satt och skratta hela tiden! Kvällen var grym, tack!! Det måste göras om ;* 
 

Gukku


Hej

Ikväll blir de filmkväll med Alex, Johan & Erik tror jag, annars blir det särna, vi får se! Nu har jag fixat mig och så, ska ner på byn en sväng. Nya byxor och ny t-shirt btw!


Hkx

Alex kom till mig runt 8, vi drog iväg och åkte epa med Olsson hela kvällen och så, sen drog hon hem. Nu ska jag sova för jah är sjukt trött! :)


think


FREDAAAG

ska snart på so sen ska jag gå lite tidigare för jag ska till Mora. Lite ärenden + shopping. Senare ikväll ska jag & Alex eventuellt gymma om hon orkar, eftersom jag, hon och Johanna har gym på elevens val idag också, som jag missar... Sen ska vi antagligen ha tjejkväll eller något annat :)


GYM

Gymmet nu med Alex! :)


llööök

trött som fan. haft möte idag..... men berättar inte om vad då de finns idioter i min klass som läser bloggen :) men iallafall ska sova nu, i helgen blire feeeest!!! Närå, men antagligen träffa pöjken min, vi fårse!


bajs är gott

trött på allt just nu. mina föräldrar, skolan, kompisarna, ja, allt. vill bara sjunka under jorden ett tag... 
jag hatar mitt liv jag lever just nu.nej det här suger!!!
 
 

CHILLIN'

Sitter vid datan och äter nudlar. Har en rolig grej att berätta (iallafall "kul" för mig), men det tar vi senare, för nu ska jag äta!


skriver av mig

ända sen du kom in i bilden har allt blivit helt fuckat... eller rättare sagt, ända sen början av 7an har allt varit knas. fast om man ska ta från hela första början så är det egentligen från klassresan i slutet av sexan 2011. vårat härliga tjejgäng, de mysigaste tjejerna som fanns. vi höll alltid ihop, vi rotingar. men allt förändrades i sjuan. två av oss började bråka över en kille, och våran gäng splittrades.
 
 
nu idag är ingen vän med någon på riktigt. allt är bara så falskt mellan oss. sen kom ni från montessori och gläntan, och allt blev en enda gröt. fast jag trivdes, vi alla trivdes, fast allt inte va riktigt bra. nu i åttan går ni från andra skolor & snackar skit om allt och andra. ni hittar på massor av saker, som sen hela skolan går och snackar om 2 dagar senare. mina underbara bästa vänner jag hade för 7 veckor sen, som jag kunde dela ALLT med, skratt, glädje, tårar, verkligen ALLT. nu går vi bara förbi varandra i korridoren utan att ens säga "hej".
 
 
jag snackar också om en speciell person, nämner inget namn. Men det är du som gör det här mycket värre. Du tar allt och alla, du tror att du är bäst i världen. 
 
har inga vänner kvar, men no offence, i don't blame anyone! ärligt så mår jag bra, trots allt som händer, ibland känns allt skit, men jag vet att ni mår dåligt av att se mig glad, så jag behöver inte oroa mig. Jag är ändå så sjukt mycket starkare än er, så varför ska jag ens bry mig?
 
 
Jag saknar Rot, min gamla klass. vi kunde dela alllllllllt. bråkade ibland, kallade varandra elaka saker, ja jag minns ! underbara tider. 
 
,men nu är man tonåring, och allt har förändrats..... och jag hoppas jag får byta klass, för jag hatar er verkligen, allihop. det var det jag ville säga, godnatt! :)

GODNATT

ligger i sängen och lyssnar på gryym musik & snackar med älsklingen. sätter nog på nån film snart, eller så lägger jag mig & lyssnar på musik på mobilen. imorgon är det gympa och sånt jobbigt, & så har vi 2 (?) prov den här veckan, TJOHOOO
 


SÖNDAAAG

igår var jag ju med Johanna, vi var i stugan & chilla o så. Sen kom älsklingen till Älvdalen en sväng & sa hej, så vi satt ute en sväng, sen åkte Johanna hem, så jag och älskligen var i stugan & väntade på hans skjuts. Sen när han åkt så gick jag & la mig. Imorse vaknade jag vid 10, och jag har nyss kommit hem till mamma. Ska göra lite läxor nu & sen ha i ricinolja + inpackning i mitt hår. Har nött de så in i helvete i helgen!
 





 
 

YOOO

Är på väg te mamma. Skriver om gårkvällen när jag kommit dit! Puss


CHILLAR

Snart kommer Johanna till mig, så vi ska väl antagligen hitta på någonting. Imorgon måste jag träna till massa prov också, OORKAA, sen väntar en hel ny vecka med massa plugg & annat tråkigt, men that's life NU SKA JAG DRICKA AVSLAGEN COLA OCH VÄNTA IN HANNIII, NI FÅR HA DE SÅ BRAA!!
BJUDER PPÅ NÅGRA BILDER PÅ MIG FRÅN 2009/2010. OMG HUR JAG SÅG UT :OOOO




 
 

LÖÖÖRDAG

döö så trött jag är! städat stugan, torkat, och flyttat en säng. sen fikade jag & pappa och jag tryckte i mig världens största bulle, HAHA. nu sitter jag vid datorn och vill att alex ska komma hem.. Kanske drar te johanna sen på middag, vi får la se om jag orkar.. Men nu ska jag ut lite, för solen skiner för en gångs skull :)

KVÄLLEN

kunde inte blogga igår, hade fullt upp! först sprang vi skoljoggen i skolan, det började spöregna och man vart genomblöt. sen drog jag hem, fixade mig, och for till pappa. johanna & alex kom dit, vi åt chips och dampa lite, sen kom Kicken, Skord och massa andra folk och hämtade oss, vi åkte runt hela kvällen/natten. Kom hem runt 5 imorse, hehe. Kul var det iallafall! Nu sitter jag & äter godis osv. orkar inte skriva så mycket, men ja haha. Ha en trevlig lördag iallafall ;)
 

fotar

Är ute och fotar med Alex! Nya fräscha bilder läggs upp senare!


FUCK IT


DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG


THE HAIR

Vid jul blekte jag håret & färgade det mörklila, sen blev det orange/rött, då färgade jag det svart. Därefter blekte jag det och färgade det lila igen, & efter det blev det orange, så jag hade i röd färg. Efter ett tag tröttnade jag så jag färgade det svart. Onöjd som jag var blekte jag det, och färgade det rosa, men det blev rosa/orange så för någon vecka sen färgade jag det svart igen, men det är svart/brunt just nu. Kan säga att jag färgat håret för mycket detta år. Måste sluta med det, är verkligen beroende av färgning, måste låta håret vara ett tag.. Men hihi, otålig som jag är funderar jag på att färga det blont.. eller typ brunt med ljusa slingor, fast njae, jag vet inte :)
 

GODERKVÄLLER

Hej på er! Sitter vid datorn och lyssnar på musik, gör lite läxor vid sidan om också. ska snart ha i lite olja i håret, sen mysa ner mig och titta på någon film. har tryckt i mig chips också, så känner mig sådär typ.. fet, UUSCH
imorgon är jobbigaste skoldagen, lektion efter lektion, 5 minuters rast osv.. sjukt jobbigt, eller vad tycker ni? hoppas ni ni får en fortsatt bra kväll :) 
 

GODNATT

Snygg jag eeee


GÖR DET IGEN, FÖR OSS

haha sitter i skype och pratar med crazy folk på skype & lyssnar på musik. imorgon blir det skolan, får se hur länge jag pallar va där. i helgen blir det kanske att vara med älsklingen också, saknar honom ♥ men nu ska jag fortsätta skypa, ni får ha det bra allihop!
 



 
 

JOBBIGT LIX

nyss varit ute på en promenad, ska platta håret lite nu, sen vänta på att mamma ska komma hem från jobbet. senare kanske jag hittar på något med Alex om hon kan och vill.. vet inte om jag ska till skolan imorgon, vill bara gräva ner mig i några år känns det som. ja men vad gör man inte för bra betyg? måste ju plugga och va i skolan så jag kommer ifrån älvdalen efter nian.. pwooo vad jobbigt liksom
 


TISDAG

hej alla fula äckel som läser detta, även ni fina! :) stannade hemma från den där jävla skolan idag, tänker inte gå dit förrän jag får gå i samma klass som alex, just so you know :) ni bryr er så jävla mycket om mitt liv, men jag bryr mig inte ett skit om erat, hur kan det komma sig? :) jag snackar såklart om ni från Älvdalen, mina gamla vänner, no offence , ni andra läsare behöver inte bry er :) 
 
 men jag mår BRA , how about you?
 
 

FUCK ER

kom på en grej.. varför ska jag sluta blogga för att en del personer är så desperata så de måste veta vad jag gör om dagarna? jag kan ju lika gärna blogga för eran skull, så ni har något att läsa, eftersom era liv är så sjukt tråkiga! :-) ni vill hålla koll på mig osv.. so what's the problem liksom? gör er en tjänst gullungar :) <3
funkar ju bra att skriva vad jag gör om dagarna & helgerna, men bara så ni vet... berättar aldrig någonting i detalj för det händer sjuukt mycket mer grejer än de som jag skriver ut på nätet, dsv bloggen :) så ni kan va lugna, ni kommer ändå aldrig få veta allt vad jag gör på helger och så :) det är mitt problem om jag sitter hemma, är med kompisar, är med min pojkvän, dricker, sportar, går i skolan, har kul !! haha vafan ni kan ju gå och skaffa ett liv själva era psykopater :) ni har inget roligare att göra, ja det vet vi nu ! tack och adjö fortsätter som vanligt med mitt liv, puss!!! :) <3
 




 
 

OMOGNA UNGJÄVLAR

slutar blogga från och med nu. anledningen till att jag gör det är att det finns vissa personer som läser min blogg och håller koll på vad jag gör och så vidare. det är inte vuxna utan det är folk i min ålder som är så desperata så att de måste gå in på min blogg varje dag och läsa vad jag skriver och gör . Sen direkt jag skriver ut mig om något som tynger mig så ska det spridas över hela älvdalen, sen får jag kränkande sms av personer jag trott var mognare än så. men tyvärr, det är världen vi lever i. så nu får ni följa mig på instagram, lägga till mig på facebook/skype eller liknande om ni vill ha kontakt med mig. kommer även sätta ett lösenord på denna blogg om ett tag, så jag kanske skriver ut mig då & då, för att ha någonstans att skriva, så då får ni fråga om lösenordet. vet precis vilka jag kan och inte kan ge ut lösenordet till. tack för denna underbara tid på bloggen! 
 
och ni som vet att det är er jag menar, ni ska bara veta att ni är de falskaste personer jag någonsin träffat och ni kan dra åt helvete för I don't care anymore :)
 

 
 
 
 

SÄRNA

Är i särna just nu så hinner inte blogga :)!


GODNATT


HAAI

fan vilken dryg dag! massa lektioner, gitarrspelning osv. HATA torsdagar lixom.. aja. och ännu värre blir det imorgon, för då har vi nå luderskit uppe vid sporthallen med massa aktiviteter, asså orkaaa!!!!!
har iallafall nyss ätit thaimat, ska snacka lite med roligt folk & fortsätta kila myggbett, hare gött!
 


JAG TROR VI FATTAT


TJOLAHOPPSAN

har nyss kommit hem från gymmet. känns SKITBRA i kroppen nu, kommer få träningsvärk imorgon också, och det är det bästa som finns! ♥ Jag & Alex är ju ganska svaga, så vi tog lätta vikter, haha (a) nu ska jag droga bravo juice (kan inte sluta dricka det! har druckit 3 liter på 2 dagar) , och äta lite kiwi. imorgon är det skola som vanligt, och jag ska spela gitarr oxå. ha det göörgött! 
 

Asbra

Ska käka lite nu, sen dra & gymma med Alex, wööp wööp


hhjhoiijij


HEEEJ GUYS

Påväg hem från Mora nu. Berättar mer om dagen när jag kommer hem. Plus att jag troligtvis lägger ut lite bilder från min, Alex & Johannas fotografering igår! :)


HELGEN

I fredags kom jag och Johanna till särna vid sex, tror jag. Robin & Erik kom och hämtade oss, sen drog vi till Elias och träffa han, Billy och massa andra, sen drog vi ut och åkte bil. Vi hade jättekul den kvällen förutom att jag ramlade mot ett element och slog in en tand, och fick ett sår neranför läppen, så Elias ringde en doktor i Mora på lördagen, och ja skulle dit på söndag kl 12.
lördagen var också kul, vi var på älgfest på särnaparken, pratade med massa folk. Skrattade och hade jättekul. Mer detaljerat behöver jag inte berätta ;) vaknade upp hos Elias klockan nio, drog till Johanna och Erik som sov i ett annat hus, åkte från särna till Mora med Johannas mamma som var hygglig att hämta & skjutsa. Väl på Mora lasarett fick jag bedövning och tandläkaren flyttade tanden och så. Troligtvis är tanden död, så jag kommer få lov att göra rotfyllning. Ska till Tandregleringen imorgon klockan 4 och titta till så inte de blev nå fel med tandställningen. Men iallafall helgen har varit superrolig, tack alla särningar & Johanna för denna helg!


Är iallafall sjuk idag. Ont i huvudet & får sendrag i vaderna 24/7. Inte bra. Ska vila så blir de antagligen skola imorgon, jao. Puss


hej

kom hem idag.. Är supertrött. Berättar mer om helgen imorgon, puss


RSS 2.0