FUCK YOU ;)

Sitter & pluggar like never before, haha! Har 5 prov den här veckan, usch.
 
Tänkte iallafall bara säga att jag lägger ner min blogg tillsvidare. Känner att det blir alldeles för jobbigt då det är folk i skolan som jag fått reda på läser min blogg, såna som inte går i min klass som jag inte gillar osv. Och jag tycker faktiskt att ni inte har någonting med mitt liv och göra, därför tänker jag inte berätta på bloggen vad jag gör på helgerna osv, så om ni är så jävla intresserade av mitt liv kan ni ju fråga mig istället , right? Tack för den här tiden, jag kanske kommer tillbaka sen. :)
 

Dec. 03, 2012

Alltså har jag berättat om helgen redan? Är helt virrig i pannan har inte sovit knappt sen jag kom hem igår xD om inte Pontus och Malin var snälla och kom och hämta oss så hade vi nog frusit ihjäl! Haha fan va kul vi hade stod och brände massa mattor från bilen jag, Tommy och Robert :) lulul, nu ska jag sova har nyss kommit hem var hemma hos kicken med han och Skord och såg nån jävla film godnatt! :)


;)

Asså de är helt cp! Har haft sån otur idag så ni anar inte! Ska berätta lite pm helgen nu iaf!

I lördags gick jag & la mig vid 11, och tänkte se en film, men jag hann inte mer än lägga mig i sängen förns telefon ringde. Det var Tommy, och han tjata att jag skulle vara med han och några till så jag drog , de hämtade mig och vi åkte på nån jäkla fest på bynn, och var där i flera timmar, sen åkte vi till Mora på donken sen åkte vi till Orsa :) sen till dalen igen! Kom hem vid nio på morgonen. Nu ska jag fika med mamma och syrran ^^


RSS 2.0