min historia..

var som sagt på bio igår med sara, den började 7, och vi skulle ner till sara och äta mat innan, så vi åkte ner dit 5 men vi skulle äta grillat så maten blev klar halv sju, så vi skyndade typ asmycke, och så tog vi cyklarna, och precis innan vi cyklade iväg var jag så stressad så jag sa typ "om man tar det luuungt så går det braa", men sen när vi kommit en bit på cykel, så ramlade jag och flög med cykelj-----, och nån bil stanna och fråga hur det gick och hej fadderullan, men sen fortsatte vi hem till mamma och hon skjutsade oss så vi hann precis. men nu har jag ett stort varigt och fult sår på benet, två sår i händerna , och det värsta av allt. världens största blåaste blåmärke på hakan, och så ska jag till skolan på måndag, kan ju inte bli värre asså.. men filmen då, ja den var braa ♥ ska gå på den igen imorgon kväll med mina bästa vänner, alex, maria,  victoria, och sen johanna och erica. ♥


ingen bild just nu!  / hilda. '

movie

idag har det inte hänt så mycket, skola sen tittat på tv när jag kommer hem. vet att jag
är jätterolig och skriver mycket på bloggen nu när jag känner mig sjuk.. men iallafall imorgon börjar vi 08.55 eller nått sånt, sen elevens val sista timmen! och imorgon kväll ska jag och sara gå på bio, jag saknar dig.



de jag snackat med tycker att filmen
är jättebra, nån mer som hunnit se den?

inte så mycket bloggning

hej, blir nog inte så mycket bloggning nu i veckan, är så trött när jag kommer hem från skolan,
somnat två dagar i rad i soffan eller sängen, så jag inte kan somna på kvällen, och det är sjukt jobbigt, + att jag försov mig igår morse, och jag tror jag håller på att bli sjuk. har inte så mycke mer att sova, skulle bara in och blogga, så nu stänger jag av datorn och lägger mig framför tv:n som jag gjort sen jag kom hem från skolan.  rolig jag är va ?
/hildah

första skoldaan

hejhej, första skoldagen idag var ju grym! kanske lite överdrivet men det var kul första dagen på högstadiet. vi skulle samlas 5 över åtta, så vi pratade , och fick scheman, sen gick vi typ till nå rum med våra klassföreståndare, och pratade , delade ut material, och min klass klasföreståndare verkar jättesnäll faktiskt. sen typ rast, efter de gick vi på typ, svenska, engelska och matte och sånt, och pratade med dom lärarna vi skulle ha där, och gick igenom lite böcker och fick mappar, och skåp och sånt. måste fixa hänglås till mitt skåp och massa. vet, babblar på som vanligt, de flesta har väl typ gjort likadant. imorgon börjar vi med matte direkt på morgon, aja, bara att stå ut :)



ska snart lägga mig, måste upp sex imorgon igen, + att jag är asatrött, somnade i soffan idag också. idag slutade vi 14.40 och imorgon 14.50 så får se om jag hinner slänga in nå inlägg då! puss

-

Någon du gillar väldigt mycket.
En sak som du gillar att göra.
Din bästis, eller dina bästisar.
Någonting om dig som du inte berättat.
Något du inte gillar.
Smink du använder.
Det bästa med sommaren.
Favoritämnen i skolan.
Ett minne du har från förr.



rots skola ♥ jag är nt med på bilden :)

rubrik.

hej alla. har nyss kommit till mamma, håller på att plocka ur massa väskor, och fixa, & såklart lyssnar jag på musik också. ♥ Asså sista dagen på sommarlovet, det är fint väder ute, men har ingenting att göra. Imorgon är det skola, vi ska samlas i aulan 5 över åtta, sen pratar vi väl scheman. ska se om jag hinner in med mitt bankkort imorgon på nån rast eller nå, för dom stänger 3 och jag vet inte hur längre vi blir i skolan imorgon. nu får jag också träffa alex, som har kommit hem från polen. ♥



skriver mer idag, eller imorgon efter skolan då...

skoooola på måndag

nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, och ställa klockan på 8. måste gå upp tidigt på söndagar när det är skola för annars kan jag inte somna på söndagskvällarna. Kan inte tänka mig att det är skola på måndag, sommarlovet har gått jättefort, men det är ju fler som tycker de. har inte hunnit med allt som jag planerat, och kan inte säga att sommarlovet 2011 inte var så himla speciellt. men hoppas att nästa blir bättre! och så längtar jag redan till Musik & Motorfestivalen 2012. Men nu på måndag ska jag träffa nya klassen... och jag är den enda från min förra skola.. och jag fick inte gå med mina bästisar, eller ioförsig sara, men inte dom andra. men så är det väl. Ska lägga mig och lyssna på musik nu, skriver imorgon om jag har tid, för har mycket som ska göras då!

/ hilda




~SPK~

Ja, den var väl rätt så bra, ganska tråkig i början, när liksom samma sak
flera gånger, men sen blir den väl bra, och när jag såg den med georges och sara
så stängde vi ju av den för den var så dålig i början, men den är värd att se iaf,
om man gillar de tidigare Scream - filmerna. Tack, desamma :)

Scream 4

hejhej, har inte hänt så mke idag, jag och sara vaknade halv elva typ, hon åkte hem tolv, jag och pappa åkte till banken , för att fixa dedär med mitt bankkort, men det var fel kort, och vi hittar inte det andra, så vi måste beställa ett 3dje kort. typ nästan allt har krånglat för mig idag, datorn går som en snigel och ja, går inte att överföra låtar från ett speciellt program till min cpstörda xperia :)

Snart ska jag titta på Scream 4, & dilla mig lite med dillchips. såg början av Scream 4 med Georges och Sara, men nu ska jag se hela..

jag blir nästan lite rädd när jag ser bilden? ;)
haha, gunatt.


köörv..

är hemma hos mig med sara nu, har tittat på film, 'I taket lyser stjärnorna' , har sett den på bio för några år sen, men hyrde den iaf. Imorgon ska jag nog äntligen fixa det där med mitt bankkort, ;)

ignorera rubriken, tog vad som kom från huvudet bara..


snart slut på sommaren, och på måndag är det ju skola.

nyss duschat

Halloj. Har nyss duschat, ska faktiskt snart sova. ska gå upp tidigt imorgon istället för 12, halv ett.
Har väl inte gjort så mycket idag, varit hemma, gått med tintin, och typ.. handlat. ^^

skriver mer imorgon..


SBV;! "G!!H




sogjsigd, dgmehuir421f4!
Gud vilka snygga grejer det finns på Green Day's hemsida alltså, helt sjukt! :o
På tal om Green Day så ska mamma beställa hem deras Nyaste skiva som kom i typ mars, + en dvd!
Är helt jäkla hyper just nu, så nu ska jag gå och lägga mig! o.O


NEW





Monster tröja, och Hummelskor. Hummelskor kostar lika mycket som converse, men är sjukt mycket snyggare än converse ♥, kan se lite risiga ut på första bilden, men dom är så ***** snygga.

Bilder från Musik&Motor festivalen


HAHAH, jag tröttnar aldrig


Kör med en sån här!

Någon du gillar väldigt mycket.
En sak som du gillar att göra.
Din bästis, eller dina bästisar.
Någonting om dig som du inte berättat.
Något du inte gillar.
Smink som du använder.
Det bästa med sommaren.
Favoritämnen i skolan.
Ett minne du har från förr.
Någon som du vill träffa!


Alex har varit i Polen nu i över en månad, men kommer hem om nån dag. saknar dig ! ♥

en video från klassresan

hittade en video från klassresan när vi åkte Go Kart. Johanna som filmar, skitkul var det! ♥





något från bildarkivet

Sitter och tittar igenom mitt bildarkiv och hittar allt mellan roliga bilder till bilder på folk som jag inte ens pratar med längre, känns ju tråkigt, men tänkte underhålla mig själv lite nu, så jag lägger även upp lite bilder på bloggen för skojs skull, annars vet jag inte vad jag ska göra.. D:

'

'


trettondeaugustitjugohundraelva, lix

hejsaan, just nu är det ju musik och motor festivalen här, så nu är det fullproppat i älvdalen, men både människor och bilar. var med maria lite igår , kom massa personer och fråga massa grejer och så, skitkul, sen träffa vi georges typ 1 på natten dårå, istället för 8 som var bestämt redan, men så kan de ju gå!

Ikväll ska jag va hos sara och vara barnvakt. just nu sitter jag och sara vid varsin dator, och är väääldigt seriösa på msn, asså vi sitter max 5 meter ifrån varandra, men det är ju alltid roligt, eftersom sara är så seriös också. ;)


SARA ÄR SNYGGAST BTW


Sara hade mke emot den här bilden, men jag lägger ut den ändå, eftersom hon är ju så snygg!

fortfarande pigg, vaken 24/....

hej på er alla, jag och sara va inte med georges idag för han kunde inte, så istället var jag och sara och körde runt på byn, för den här veckan är det ju Musik & Motor Festivalen ! ♥ Köpte glass och tittade på hästcruisingen som vanligt. Ska träffa georges imorgon klockan 1 istället :D

en annan fetishbild asså .. HAHA borde bara uppdatera bilden.. -.- ni fattar inte :)

bubbl, onsdag idag eller?

sara har varit hos mig inatt, vi tittade på American Pie - The wedding igår kväll, höll fan på och garva ihjäl när Stifler åt en bajskorv ;) Var uppe till 4 imorse,och vaknade kvart över sex så vi har sovit 2 timmar och 15 minuter! Men är ändå pigga som mörtar. Ska snart träffa georges och köra lite free running, haha, undra hur de kommer gå!


om ni undrar om det är mitt riktiga hår, så är svaret nej :)

vad för rubrik?

åker snart till mamma och blir där i natt. har inte så mke mer att skriva som vanligt, men det kanske inte blir nå mer bloggning idag. ska vara med katterna, har inte varit med dom sen vi kom hem från göteborg. ♥

/hilda

wooooooow

vaknade prick ett idag av att det spöregnade ute, annars hade jag nog sovit längre. Jag och sara var ju uppe till 6-7 på morgon två nätter i rad, hihi.. Åt frukost/lunch eller vad jag ska kalla det på byn, sen for jag och mamma upp till rot och träffa tintin.

Har nyss tittat på fiiilm, nu ska jag prata med georges, och försöka fixa ett bra dj-prograam!


Rubrik Saknas

hejhej, är med sara ute i stugan, dunkar musik så nästan hela rot hör, hehe.
Nu har ju musik & motorfestivalen börjat, så i veckan ska jag väl vara med sara och kanske georges. :)
har inte så mke mer att skriva just nu. :p
haha?

uppdaterar en kategori..

1.  Jag hatar jordgubbssylt med jordgubbar i.
2. Jag tycker inte om varken läsk eller godis längre.
3. Jag var ganska "tjock" när jag var liten.
4. Jag kan inte äta makaroner eller mos utan ketchup.
5. Jag är modig.
6. Jag har gått på ridning, fotboll, basket, skidträning, och dans.
7. Jag är trögfattad + att jag är väädligt omogen för min ålder.

lalala, jag är trött

idag när jag och pappa kom hem så bar vi lite grejer från mitt rum, så nu har jag flyttat ut i lillstugan som står på gården. Det är typ en liten stuga, med dusch och bastu, och så har jag min säng och typ lite grejsimojs där inne också. Kommer ju bli toppen, fast inatt blir första natten, kommer vara lite läskigt måste jag erkänna ;$  Det knakar i väggarna, och eftersom jag just precis tittat på en skräckis så känns det ju..bra. en hel liten stuga, alldeles för mig själv! ♥ Och så har jag dom där stora högtalarna, så nu är det batt lyssna på musik på hösta volym ;)

Nu ska jag prata med georges och lite annat folk, eller så kanske jag somnar.


trött som satan

idag gick jag upp 8 och drog i väg till tandläkaren i mora, sen for jag och pappa till Mora Parken och titta lite på kläder. hitta tre snyggaa mössor,  joggingbyxor och strumpor. Är sjukt trött, hade vilja sova lite middag, men inte ens det orkar jag. satt uppe och pratade med georges på msn till typ 1..





fast det är S är dom asstora.



jag överlevde

jag sprang nästan till stugan, det regnade så jag sprang inte hela vägen. Men mamma och mormor kom i bil så vi fikade lite uppe i långön på cafet som är där, najs var det! Precis efter det så åkte vi ner till kusiinerna i märbäck för dom skulle titta en grej åt syrran på datorn, och sen fick jag äntligen komma hem och duscha, så nu sitter jag här med datorn, äter banan, och pratar lite med sara och georges på msn & facebook. är fetthungrig nu, men pappa ska göra mat nu. ^^


haha, omg gammal bild

äälska!

tjenisen. idag har jag varit först med pappa på loppis sen lite senare var jag på loppis med mamma och vi tittade även på lite klädförsäljning, och mamma köpte en asfin tröja åt mig. ♥ Det blev jättebra bilder med systemkameran, men eftersom sladden är hemma hos mamma så kan jag inte lägga in dom på datorn, och bilderna på digitalkameran vart en aning sämre, men men dom här bilderna är det bästa jag kan visa just nu.

(den ser lite säckig ut, och så ser det om som jag har typ... stor mage, men den är skitsnygg i verkligheten)



asså som ni kanske ser är bilderna inte så bra, + att det är ett märke på armen också men fick
inte nån bra bild på det, men jag kan slänga in en bild på den i ett annat inlägg nån dag!


Nu ska jag dra ut en sväng och springa, tror det blir upp till stugan och vända & det är ca 2 mil, gött som fan! Men jag hör av mig när jag kommer tebax och så ska jag slänga in ett inlägg med en annan tröja också



hej alla glada

upptäckte att sladden till kameran är hos mamma nu, så nu kan jag inte visa bilderna från Göteborg idag heller. Men iallafall har varit med sara igår och idag, hon sov över hos mig igår och jag hos henne idag, eller tvärtom? ;$

Men snart ska jag titta på tv och prata med georges, så jag hör väl av mig imorgon om jag har något roligare att säga? just nu är jag lite "skriver inte som jag brukar på bloggen"- hilda, så näej, nu säger jag hejdå och godnatt till er söta! ♥








hemma igen

tjeno. hemma från göteborg nu iallafall, tåget krånglade igår när vi skulle hem, så vi blir ungefär 2 timmar försenade, så vi klev in genom ytterdörren hemma runt tolv istället för klockan 10 nånting. Men så kan det tydligen gå när man åker med SJ!

Sitter hemma hos pappa med sara som vanligt, vi poppa popcorn men hälften vart svarta.. nåja, åt iallfall upp dom som inte var kolsvarta. Vi har också tagit hål i öronen, jag har tagit två hål till nu, så nu har jag två i varje öra. Ska ta ett till imorgon eller senare ikväll, lite längre upp där sara har ett. skitbajskul.


RSS 2.0