FEST IKVÄLL MED DOM BÄSTA!

vet inte exakt hur många vi blir, men jag, sara, o alex ska nog till loka och träffa några folk, sen ska vi nog till rot och några andra ställen o kika på brasoorna också. jag måste tvätta min enda tjocktröja jag har hos pappa, eftersom jag failade en aning med popcornen igår. dom vart ju kolsvarta och det lukta bajs i hela huset.. sa jag de?

DU ÄR DIN EGEN FRAMGÅNG


VILKEN ÄR BÄST??


BILDER


euphoriaaaaaaaa, yääh

ska strax vara med aleee, vi ska fota, eller ja typ va modeller.  kulkul, höhööhö. men ja ;$
sitter o pratar med sara o lyssnar på musik, öönderbart äre. jamen nuså. vi höres!alla grabbar säger shoo

tjenare! vaknade runt tio, sen har jag o pappa krattat lite på gården och fixat lite, sen ringde mamma och hade en väldigt tråkig grej att berätta. Mormor hade varit på en grej igår, och sen hade någon puttat henne så hon ramlat med huvudet före och fått lov att åka ambulans till mora lasarett. Men hon mådde bra, och kommer nog få åka hem idag. Jag fick nästan en hjärtatack när jag fick veta. Mormor som betyder så jävla mycket för mig. Sen när hon kommer hem ska jag åka till henne, och se hur hon mår. Jag älskar dig mormor


fυ¢кιиg вääääѕт

hej, börjar blogga nu igen, eftersom jag har perfekt internet nu, (just nu iaf xd) ..
men ialf. har hänt ganska mke sen jag bloggade senast. jag och min pojkvän har gjort slut o jag har blivit tillsammans med världens bästa kille, Philip. Han bor i Furudal men kom till Älvdalen igår o sov hos mig, han följde mig och några kompisar på något disco. Haha, sen har jag råkat låsa min mobil, alltså sånt där grafiskt lösenord, så jag måste ringa till halebop o massa, jööööbbigt. мєи ѕåит є ℓινєт! nu ska jag lyssna på musik och prata med rasmus. hörs!


LÄSLÄSLÄS. HEJDÅ BLOGGEN!! :-(

Hej. Jag har lite tråkiga och roliga nyheter att berätta. De "roliga" är att jag fått igen min dator nu, och de dåliga är att min dator är lite sönder, eller vad man ska säga. Batteriet funkar inte korrekt och en usb port funkar inte, + att mitt telia modem krånglar, så antagligen måste jag lägga ner min blogg helt, tills vidare. Känns inte så kul, men ja, är ingen idé att blogga om mitt internet och min dator krånglar hit och dit hela tiden. så tyvärr, vill ni hålla kontakten med mig och veta vad jag har för mig på dagarna så lägg till mig på facebook, om ni inte redan är vän med mig Hildah Hed @fb. Kanske börjar blogga framöver någon gång igen, men när vet jag inte. Så ni får ha det så bra! Pussar


varför jag inte bloggat

Min dator är sönder. Har lämnat in den på lagning så om dom kan fixa den så komner jag börja blogga igen, om inte så har jag ingen dator. Så kolla in på min blogg nästa vecka sötnosar, puss!

utvecklingsamtal nästa!

idag och igår slutade vi elva, för att det är utvecklingssamtal i skolan, och jag ska snart åka och ha det, hoppas att det går bra! imorgon slutar vi ett, sen är det påsklov! och nu är det inte långt kvar till sommarlovet heller! runt 2 månader. gud vad jag längtar. och på måndag åter jag troligtvis och träffar en kompis, och sen har jag inget annat planerat. men en sak är säker iallafall, ska sova ut på lovet!!you

hej. ville bara säga att jag älskar dig. en speciell person. du betyder mycket för mig.
to the moon and back. goodbyeBILDER FRÅN IDAG


är med om att...

är med om att veckans blogg på de här söta tjejernas blogg. var med ni också! tryck här för att komma till deras blogg.

WATCH !!!

idag har jag och sara gjort en video o lagt ut på youtube. haha ni måste bara se den! vi kommer göra fler videosar och lägga upp, så ta gärna en titt!

wooow

statistiken har gått upp jättemycket, och det känns väldigt kul. har lite problem med internet, det är något fel på datorn, rättare sagt. men iallafall, jag och sara ska starta en egen youtubekanal där vi lägger upp roliga videos. kommer inte kunna skriva något mer idag, men skriver imorgon! ha det så bra gullisar!


BRUTIT BENET

Hej. Igår hände en väldigt tråkig grej. Jag var ute med Alex på byn och jag skulle klättra upp på en sten och då ramlade jag och bröt mitt högra ben, så just nu ligger jag på akuten i mora. Det kommer bli bra, men jag kommer inte kunna gå till skolan imorgon. Väldigt tråkigt.., otur jag har alltså..
APRIL APRIL !! hahah, hoppas att ni gick på det!Ja, men iallafall. Igår kom Alex till mig ungefär vid åtta/halv nio, så vi gick ner på byn, fick pengar av mamma, sen köpte vi pizza på roma som vi sen gick med hela vägen upp i rot, och den var kall när vi kom hem, men gott var det iallafall. Sen gick hon hem , och ja la mig och titta på film.  Hur var eran kväll?RSS 2.0