haha

Hej Erica och Maria. Jag vet att ni läser de här ;) Jävla stalkers säger jag då bara! ;)ja men iallafall väntar på bussen till särna nu med Johanna. Paartyyyy!


eohoo

Skola idag sen drar jag & Johanna till särna , weeeei!


hej

Hej! Va med Johanna idag, vi for på nån klättring på naturbruksgymnasiet med Alex, men det sög. Iallafall, nu ska vi sooova, imorgon är de skola, sen på fredag drar vi till särna och blir där hela helgen! Skulle egentligen på granny goes street, men ändrade planer! Pöss!! :-)


Varit med Johanna idag, chillat hemma hos henne och så. Blev inte som jag tänkt mig med bloggningen, men förlåt. Har ju ett liv också ): sorrysorry ..


Sorry

Förlåt för dålig bloggning, men ska bli bättre nu igen!!! Har varit med Alex idag, inte sett henne på 84 dagar. Grymt, helt jävla awesome, jag älskar dig vännen! Nu ska jag somna till nån film eller något, lovar att skriva flera inlägg imorgon!


TEYEYE


Är med Johanna och Erik. Vi kanske drar till kåtilla sen osv xD aja får se hur de blir, men ska försöka skriva något mer idag sen! Puss


LEVER LIVET SÅ HINNER INTE MED BLOGGEN, SORRY GUYS


HEEJ

Va med Johanna igår så kunde inte blogga. Har färgat håret svart, trivs bäst i den hårfärgen. Men en förpackning räckte inte till mitt hår så det är brunt och typ massa andra färger bak, så måste färga igen.. Men älska svart hår asså..


GODNATT LOVERS


BLÄÄ

åt lite mat,sen fick jag sjukt ont i magen.. tog några tabletter nyss, ska se om det blir bättre, sen ska jag nog ut & gå en sväng och lyssna på musik. Min iphone dampar också, ibland kan man inte ringa från dem, skärmen slocknar när man är i mitt i att slå sin kod för att låsa upp, den andra personen hör en inte i telefon, går inte att gå in på program/spel och så.. | Men iallfall, skriver något mer senare.. hoppas ni har det bra!
 
 
 

DAGENS OUTFIT

 

SNART HEMMA

Är på väg hem nu. Kör dagens outfit och det sen! Puss


GODNATT

Trött som ett as, setat och tittat på en jättespännande mordutredning på tv med mamma hela kvällen. Nyss tvättat bort sminket & så, nu kryper jag till sängs. Imorgon har vi gympa också, blää, men som tur är har vi ju nytt schema så vi slutar faktiskt 13.40 imorgon!! Superbra att sluta lite tidigt! ;) puss!


VILKET VÄDER

hej på er! kunde inte fota dagens outfit idag, för att mina kläder jag hade på mig hänger på tork. skulle ut med tintin och när jag kommit en bit från mitt hus ringde mamma och fråga om inte jag skulle komma hem för det regnade så mycket, & jag ba "nej, det regnar inte så mycket ju", ja sen 5 sekunder efter att jag lagt på kom VÄRLDENS skur, sprang som en idiot hem, såg ingenting, ena linsen blev cp i ögat också... så när jag kom hem droppa det nästan en sjö från mig, uschusch.. ska äta lite ben&jerry's nu och snacka lite with frieeeends! skriver mer sen.
 

HELLO

Hej på er! Äter frukost just nu, sen ska jag fixa mig och dra till skolan. Kör dagens outfit och så när jag kommer hem sen. Hoppas ni får en bra dag :)


ÄTER MACKA OCH MÅR BRA! ;)


DAGENS OUTFIT :D

 
 
DAGENS ~ vanlig enkel t-shirt eller vad man ska kalla det & mina favvobyxor
 
-------------------
Första dagen i skolan avklarad! Fick scheman & massa andra papper, sen fika vi lite och så. Vi har ett helt annat schema nu, vet faktiskt inte om det är bättre eller sämre än det förra, men bra var det iallafall! Nu ska jag sätta mig vid tv:n lite, hare!

2011/2012

Hej på er! Är hemma hos mamma nu, har nyss duschat, haft in hårinpackning och sådär. Ska fixa det sista inför skolan imorgon, välja kläder så jag slipper stressa, plocka fram sminket och det. Känns väldigt jobbigt att första veckan kommer jag vara utan Alex.. Hon berättade en tråkig sak idag som fick mig att bli väldigt ledsen. Kan tyvär inte säga någonting, eftersom jag inte får berätta det för någon.. Känns sjukt jävla jobbigt, trodde 2012 skulle bli ett bra år. 2011 gick jag genom en mycket svår period som slutade med att jag svimmade och fick åka ambulans, men jag hoppas att jag är stark nog att ta mig igenom allt som hänt detta år.  Anyway, nu ska jag snacka med pojken min, och fixa det sista. PUSS!
 

NY KATEGORI - DAGENS OUTFIT

Har gjort en ny kategori nu! med namnet "Dagens outfit"! Där kommer jag såklart lägga in bilder på mina outfits, och sådär. 
 
 
 

HEJ HOPP GUMMISNOPP

Som ni kanske märkt har jag bytt header, & fixat lite i menyn. Tyckte faktiskt det blev bra! Vad tycker ni?  Jättebra att statistiken går uppåt också, blir mycket roligare att blogga då! Ni är bäst :)
 
 
 
 
Har ätit hamburgare med mormor nyss, sen varit ute en sväng med tintin. mamma hämtar mig någon gång senare, så då ska jag duscha, städa rummet och fixa grejer hemma tills skolan imorgon. Gruvar mig faktiskt.. över att jag inte kommer ha någon att va med i skolan, eftersom Alex sa att hon inte kommer hem från Polen förräns nästa helg. Men jag tror det ska gå bra (hoppas det iallafall...) ska koncentrera mig mer på skoljobbet nu i 8an istället för kompisar osv. Vet iallafall vilka som är mina riktiga kompisar nu, tack&lov!!
 

GODMORGON

Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra, för det gör jag. Ställde klockan på tio, för jag kan inte sova hur länge som helst dagen innan jag ska till skolan, för då har jag svårt att somna på kvällen, och ligger oftast uppe till 2/halv tre och det resulterar ju hur jag mår dagen därpå.. Ska iallafall äta lite frukost nu, sen se om jag får till headern i photoshop, sen ska jag väl bara chilla lite! Ha en trevlig dag :)
 

ARG

ÅÅÅÅH! har setat och jobbat med en header i photoshop skitlänge, sen laggar datorn ihop så jag fick lov att starta om den, och såklart var inget sparat. vart så arg jag åååhhh... ska se på tv nu i kväll och äta chips, tänker då inte sitta vid den här datorn! se om jag fixar headern och det imorgon om jag är på bättre humör. hoppas ni har en bra lördag!
 

THE HUNGER GAMES

Min morbror kom just in med en film (eller vad man ska kalla det!), the hunger games, han skulle se den senare ikväll så han frågade om jag ville se den nu, så ska nog mysa ner mig framför mormors tv och se den. 
 
 
 

GO O GLA KEXCHOKLA

Hej på er! Sitter vid datorn och borstar tänderna, hehe. Tänkte ladda ner lite andra avenyn som jag kan se när jag inte har något annat för mig! Har nyss varit ute med tintin och sådär. Imorse satt jag och mormor & diskuterade djurs syn, alltså båda vi har ju trott att katter inte ser färg, men efter lite googlande kom vi fram till att katter ser färg, alltså var det där att de inte gör det, något som man trott på förr i tiden.
 
 
Igår skrev jag ju att jag fått reda på att pappa läser min blogg, jag blev så arg så jag satt vid tv:n och var rasande. gillar inte att någon i min familj läser min blogg. SÅ PAPPA, SLUTA LÄS MIN BLOGG! :-)
samma för er eller, haha?
 
 

skit

Fick nyss reda på att pappa läser min blogg. ÅH NU MÅSTE JAG BYTA IGEN!!!!!


VARMA MACKOR

Sitter och tittar på wipeout US och pratar med älskling <3 ska äta lite varma mackor med mormor snart, sen glo tv. tror jag ska se scream 2 klockan elva, men vet inte om jag vågar. Sitter ju själv nere i källarn vid tv:n!


gukku liv

 
har inaktiverat min facebook. kan vara det bästa jag någonsin gjort. är så sjukt trött på facebook, går inte en dag utan att man är inne på facebook, right? men nu ska jag försöka vara utan det, får se hur länge det går. Ska försöka fokusera mer på mitt liv nu, och lösa alla problem och allt sånt, plus att jag ska fokusera och plugga i skolan, så jag kommer ifrån Älvdalen efter nian. Har vänner som inte ens har facebook, och jag undrar "varför skaffade jag facebook från första början?" , man blir beroende ju! Men ni får nå mig på kik eller skype om ni vill snacka, eller ringa/smsa mej, men fråga om numret isåfall.. 
 
 
kommer ju förstås blogga som vanligt ockå! ska försöka att vara utan facebook i två veckor minst, men som sagt, det är ju svårt !!

ÄLVDALEN FUCK U

 
Ni i älvdalen får hata mej hur mycket ni vill, JAG HATAR ER VILKET SOM!!!! :)

SKANSEN

Vaknade nyss, drar till Rots skans med mormor och min kusin Liam. Är osminkad också, buhuu.


sjukt

Sitter och tittar på "fråga Olle dokumentären" på 5an. Det handlar om gamla folk som typ jobbar med porr osv.. Sen visar de i tv:n när en tjugoåring knulla med en gammal tant, skitäckligt!!! Jag och <3 sitter och pratar om programmet för båda tittar på det, haha. Saknar han! Uppdaterar imorgon,puss.


SKUMMA FOLK PÅ FACEBOOK

Så sjukt irriterande med massa folk som skriver skumma grejer på facebook! De liksom addar en, sen skriver den helt konstiga grejer. Några exempel på två personer som bara la till mig, och började skriva skumma saker direkt, USCH! Helt okej att lägga till på fb, men inte börja skriva snusk direkt..
 

GODMORGON

Startar dagen med lite underbar b&j <3


SKYPE

Jag och Soilii skypade med massa roligt folk igår kväll! Bl.a. Fredrik, Jiiimpa och Tommy. Kul hade vi :D


SKAL FRÅN FOKIWA

asså döda mig vad snygga skal det finns på fokiwa shop alltså. vill ha allihop! länk till fokiwa här!
 
 
 

ORKAR INTE

tappat matlusten, gått ner 4 kg på någon vecka, beroende av kaffe, förlorat alla kompisar, hjäälp 
 
 
 
 
 
 
 

BÄSTAVÄN♥♥

Du är den som alltid finns där, den som aldrig sviker, den som alltid stöttar och gör en glad när man mår som sämst. Du är den som gör allt bra, du är den som sprider glädje och är alltid number one, vad det än gäller. du finns alltid där för mig, och jag finns alltid där för dig.
 
du är bäst på alla sätt och vis, och du är speciell för mig. du betyder allt för mig, du är den enda sanna vännen jag har. när vi skiljs åt, oavsett om det är 2 dagar eller 2 veckor saknar jag dig lika mycket ändå. din humor, ditt skratt får mig att må så jäkla bra. klarar inte att vara ifrån dig, du gör allt så mycket roligare. våra stunder då vi har så himla roligt, de är guldvärda. skulle inte kunna leva en minut utan dig. jag älskar dig bästa vän och kommer ALLTID att göra. kan inte beskriva känslan. jag har en sån underbar vän som jag kan dela allt med. ingen annan människa betyder så mycket för mig. jag vill aldrig skiljas från dig, du är min andra halva, du är anledningen till att jag kan vakna upp varje morgon med ett leende på läpparna! du är grym, jag älskar dig bästa vän♥
 


HEMMA

Kom nyss hem, han skulle och jobba. Ligger i soffan, tittar på barnprogram och dricker kaffe. Mamma kommer hem runt fyra eller någonting, så jag ska bara ligga och slöa, sen måste jag handla kaffe för de är snart SLUUUT!!!


GRYMT

bloggstatistiken går uppåt, grymma ni är! 
 
sitter och äter chips till frukost/lunch eller vad man nu ska kalla det.., har nyss duschat, ska snart skölja ur hårinpackningen, sen sminka mig lite och sådär. Idag när jag loggade in på facebook hade jag över 10 händelser att folk accepterat min vänförfrågan, och så frågade alla kort därefter "vem är du" osv.. Men alltså, jag har inte skickat vänförfrågningar på över 2 månader, så jag vet inte hur jag kan ha skickat runt 25 vänförfrågningar. De fortsätter dyka upp att folk accepterat, sjukt jobbigt. Och känner ingen av dem, och har ingen gemensam vän, så det är random folk. RIKTIGT MÄRKLIGT...
 
 
 

TISDAG

Vaknade vid tolv, gick ut på en långpromenad med Tintin i det härliga vädret. Nu sitter jag vid datorn, men en kaffekopp bredvid. Senare ikväll ska jag till han. Vet inte hur länge jag blir där, men om det blir allt för länge slänger jag väl in ett mobilinlägg! Har väl inte så mycket mer att säga, ni får ha det så bra så hörs vi. :)
 
 
 

IHIHIHIHIHIHIH

shit påmmfriiiitt vilken kväll. fått höra både roliga och tråkiga saker. chattar med underbaringar på facebook och skype också. ska snart sova, men ska droga lite musik innan det. skriver mer imorgon, puss!
 
 
 

WALLANDER

Tittar på wallander med mamma & äter chips.


STÄDAR

Städar och plockar in kläder i min garderob. Tyvärr har jag handlat så mycket kläder i sommar så min garderob är fylld från golv till tak, och det värsta är att jag har mer än hälften i tvätten som också ska in. Så jag vet inte var jag ska lägga mina kläder. Trodde faktiskt inte att jag hade så himla mycket.. :(


JORDGUBBAR


fissu

tro om man ska äta macka eller vindruvor. måste äta någonting, annars avlider jag nog. sitter och pratar med alex på kik, saknar henne så sjukt jävla äckelmycket alltså! men vi ses om några dagar ♥ imorgon ska jag upp tidigt, plocka ur alla 5 big - väskor som blev med från pappa. mer har jag inte planerat. tar dagen som den kommer antar jag. puss
 
 
sådär såg jag ut på valborg! JAG FÖRÄNDRAS HELA TIDEN, HERREGUD

TIGHTS

köpt matchande tights till tröjan, assnygga ju!


PAJÄTNING

Är hos mormor just nu och dricker kaffe och äter blåbärspaj som mormor gjort, supergod! Ska till pappa sen och hämta alla grejer jag dragit dit på sommarlovet, sen ska jag hem, fixa grejer och sånt till skolan. Har ju inte varit hos mamma på sommarlovet så måste plocka upp grejerna från pappa och sådär. Varmt är det ute också, så härligt! Köpte en grej på marknaden också, lägger upp bild sen. Hare braa!


TODAY's

Såhär ser jag ut idag! Ny tröja, rosa hår och sådär! Nu drar jag och mamma till byn och kikar lite marknad, äter lite mat osv. Puss!


jag lever!!!

Blekt och färgat håret idag. Lever livet med grymma människor runt om mig! Skriver imorgon, för nu ska jag ha kuuul. wööp wööp!


KUL DAG

Gick upp sex imorse, åkte till Mora & Tandregleringen,gick bra. Åkte hem sen och gick och la mig, vaknade vid tolv, åkte ner på byn, kollade på raggarbilar, kläder och andra grejjer, pratade med folk osv till kvällen. Nu sitter jag och tittar på film, trött som jag vet inte vad! Men imorgon blir det fart igen. Godnatt.


GRYMT

Har varit ute på byn heela dagen med Soilii. Vi har åkt karuseller, skrattat, tittat på raggarbilar, gått runt och så. Tyvär kan jag inte vara ute så länge eftersom jag ska upp kl 6 imorgon bitti och bege mig till Mora. Men that's life. Kanske blir lite längre imorgon. På lördag ska jag umgås med mamma lite, vi ska och titta på Kenneth Kas och lite annat, mys. Men nu ska jag tvätta bort sminket, och titta på en film tills jag somnar. Ni får ha det så jättebra så hörs vi, puss! Förresten har inga bilder från dagen, så jag varit upptagen och inte haft mobilen så mycket, men lägger upp en bild på mig iallafall, heheheh.


DET HÄR VISSTE NI INTE OM MIG!!

* jag är rädd för militärbilar och såna där militärfordon. Alltid när jag ser såna blir jag skitskraj, vet inte varför. Har varit så sen jag var mindre.

* jag ÄLSKAR kaffe! Kan inte vara utan kaffe. När jag är hos mamma kan jag sitta och dricka kaffe HELA tiden. Dricker det just nu också, ehehe.

*jag hatar kryp. Om jag ser en fluga tex så blir jag skiträdd och börjar skrika. Men värst är spindlar, det funkar inte alls.

*jag har haft hjärtproblem när jag var mindre.

*när jag tar den sista mjölken ur ett mjölkpaket, ställer jag alltid tillbaka den tomma i kylskåpet.

*DET BÄSTA JAG VET är att ha träningsverk. Då vet jag att jag gjort något som är bra för min kropp.

*jag är inte rädd för nålar. Alltså att pierca mig själv osv.


DET HÄR VISSTE NI INTE OM MIG

* jag är rädd för militärbilar och såna där militärfordon. Alltid när jag ser såna blir jag skitskraj, vet inte varför. Har varit så sen jag var mindre.

* jag ÄLSKAR kaffe! Kan inte vara utan kaffe. När jag är hos mamma kan jag sitta och dricka kaffe HELA tiden. Dricker det just nu också, ehehe.

*jag hatar kryp. Om jag ser en fluga tex så blir jag skiträdd och börjar skrika. Men värst är spindlar, det funkar inte alls.

*jag har haft hjärtproblem när jag var mindre.

*när jag tar den sista mjölken ur ett mjölkpaket, ställer jag alltid tillbaka den tomma i kylskåpet.

*DET BÄSTA JAG VET är att ha träningsverk. Då vet jag att jag gjort något som är bra för min kropp.

*jag är inte rädd för nålar. Alltså att pierca mig själv osv.


HEMMA

myser runt i mina skööönaste mjukisbyxor, love them! när jag skulle ta bild kom Mimmi mitt uppe i allt, hehe goding!! så de fick bli en bild på mig & Mimmi istället för byxorna!


godmorgon

Hej på er! Sitter utanför Ica just nu och väntar på mamma. Hon ska på jobbet, så jag ska hem till henne, sen drar jag till pappa. Imorgon ska jag till Tandregleringen i Mora, halv åtta på morgonen.. Så det blir att gå upp tidigt och åka iväg. Igår kväll när jag och mamma satt och tittade på tv var jag jättetrött, och jag sa till mamma att jag gått upp tidigt igår morse, och så undrade mamma vilken tid jag hade gått upp (hon trodde säkert jag menade att jag hade gått upp vid 8 eller något) och hon vart jättepaff när jag sa halv elva, hehe. Men nästa vecka ska jag börja gå upp tidigt och vänja mig eftersom skolan börjar sen måndagen därpå! Men det var allt för mig, uppdaterar senare!


HELP ME


thinking

du fanns där för mig, men nu när jag behöver dig som mest är du borta.


i've been to London i've been to Paris

haha, förlåt rubriken.. men sitter och sjunger.. igen.. men har nyss varit ute med tintin en sväng, drar till mamma sen ikväll när hon slutar! Ska strax äta lite tror jag. Väldigt seg dag, som vanligt. men imorgon ska jag på bio med kompisar iallafall! :)


fuck uuuuuuu

Vaknade runt tio, orkade inte gå upp så låg och tittade några avsnitt med jockiboi och widerstedt, älskar dem, så jäkla skööna. Sen fixade jag mig, klädde på mig och så. Pappa har besök av en kompis, när han åkt ska vi åka ner på byn och käka någonting. Sen kanske jag drar till loka, vi får seee.


LIFT IT HIIIIIIIGHHHEEEEER

Sitter och sjunger för mig själv, haha. Har varit nere hos farmor med pappa och sytt ett assnyggt tyg som jag ska ha för dörren och fönstret i min stuga, Just nu har jag bara kuddar i fönstret, och då blir fönstret blött, plus att det är drygt att ha dem där, för de ramlar ner hela tiden. Så kommer bli mycket bättre med ett tyg som det bara är att dra åt sidan sen! Vi har inte satt upp det än, men lägger in bild när vi har fixat det. Tråkigaste dagen ever alltså, kunde inte va med Soilii, men ska kanske åka och va med henne imorgon, förhoppningsvis. Inget är roligt i Älvdalen när inte Alex är här, miss you best friend ♥ nästa vecka när du kommer hem, då ska vi hitta på massa kul bus!
 
 
saknar er emma & malin!

ut en sväng

Går ut och går en sväng med Tintin och lyssnar på musik. Sen ska jag tjocka godis, höhö. Vad gör ni idag?


MOBILBLOGG

Har tagit hem blogg.se - appen på min iPhone nu, så kommer mobilblogga även på denna blogg. Men kommer inte lägga in vilka bilder som helst. Kommer bara välja såna jag anser är intressanta nog, så inte inlägget blir så tråkigt, även fast jag har bilder. Nog om det, nu ska jag borsta tänderna, sen platta klart håret. Vi hörs. :)


BLOGGA OM.. VADÅ?

vad tycker ni att jag ska blogga om? NI BESTÄMMER!
 
 
 
 
 

RSS 2.0