älskaaa ♥

Har spelat gitarr sen jag kom hem, tränar på en del Green Day låtar, eftersom jag äälskar dem! ♥
Torsdag är den jobbigaste dagen, vi börjar fem över åtta, och på eftermiddagen har vi NO i 75 minuter, och de andra slutar! så orättvist!, och idag tittade vi på lavar i mikroskop, eller var det mossor? jag vet inte.. Ikväll ska jag väl titta på Robinson, förra veckan var de ganska tråkigt att se det, de pratade ju mest och sånt, knappt några tävlingar, men hoppas det är bättre ikväll då! annars är de väl bara att träna gitarr, eller lyssna på musik. imorgon är det fredag, och då går vi till.. tio över tre. händer nog inget roligt imorgon, förutom att jag ska till pappa och tintin ska vara där också.

• Nej nu ska jag forstätta lyssna på min älskade musik •






jag har alltid så roliga rubriker!

tjena, idag är det onsdag, som nog alla redan vet! vi skulle ha börjat tjugo över åtta idag i skolan, men sen när jag kom dit så berätta de, att våran musiklärare var sjuk, så vi satt och spela mobilspel i typ en timme!, kvart över nio skulle vi ha NO i en timme, men hade bara i 35 minuter, för vi skulle till aulan och lyssna på någon polis. jag gillar inte att sitta och titta på lavar och mossor och sånt där, det är liksom inte min grej, men kul att lektionen inte blev så lång iallafall. på gympan gick vi efter någon karta, usch. orientering. gillar inte det ordet, men aja.


nu måste jag träna på franska, vi ska ha prov imorgon, sen ska jag spela gitarr också, hehe.


haha jävlar..

water

Nu luktar det mango i hela lägenheten, för nu ska jag ta ett vaaaarmt bad!

yihiii

tjingeling! igår kväll var det verkligen jättekul! vi åkte dit vid åtta, och det hållde på till 01 men jag åkte hem tolv, för det var så himla kallt, och jag hade bara en skinnjacka. men de spelade igen bra musik typ, men vi dansade väl och hade skoj ändå! hade ingen kamera med, men har tagit skitdåliga bilder med min mobil. men nu ska jag gå och äta thaimat som pappa PRECIS kom med. höörs.

/hildah

hatar verkligen detta

asså, irriterande det är när det blir så här på bilddagboken - nu även kallad dayviews. det går ju inte att spara, så då måste man vänta i typ 5 minuter, (?) ska ta bort mitt konto snart ändåå, för det är så sjukt tråkigt.


funhelg.

tjenatjena! just nu håller jag på att städa lite, fick lov att göra det innan jag sticker på fritte, hehe.
ser ju ut som ett bombnedslag på mitt rum! imorgon blir det eldfesten som jag och tjejerna längtar till, kommer bli asum, hoppas jag iallafall! nu ska jag fortsätta städa, men våran dammsugare är sönder, så mamma måste köpa en ny snabbt som möjligt. hör väääl av mig imorgon om jag hinner. ;)


hihihiih, ska ju vara två T:N i biljett! haha. :)

psykopat

...sitter och lyssnar på en låt som heter psykopat.. hej förresten, det har varit rätt mycket i veckan, va ju i falun i måndags, men de kanske jag har berättat,
sen i tisdags så var vi ute och gick, dom som inte skulle tävla i nå idrottsgrejs, och det var inte kul kan jag ju säga. halkade på mossa, och gick vilse i skogen, nej usch. och igår var jag på fritte med dom bästa tjejerna! och vi ska dit imorgon efter skolan. vi slutar 15.10 på fredagar, det suger ju!


Och på lördag är det ELDFESTEN!! köpte biljett igår, längtar som fan. och gissa vad vi gjort i skolan idag då? jo varit ute i skogen igen! min klass, 7b åkte upp till ett ställe som heter Nässjön och va där, i regnet och grillade hamburgare och var lite med varandra. var väl ganska kul faktiskt :) näre regnade trängdes jag, sara ella och massa killar under nå jävla litet tak där man har ved eller något (?)... skriver ganska mycke när jag väl skriver nå här, men ska förhoppningsvis kunna skriva något imorgon också



gammal bild! nu sitter jag och äter choklaad och dricker jordgubbsmjölk. lyssnar på filip winther också, han är ju bäst ♥

asuum helg

tillbaks den gamla headern, tyckte inte alls att det blev nå bra, men ska fixa någon annan inom en snaar framtid. Idag har jag och mamma åkt buss hela dagen, känns som vi åkte genom hela dalarna, fast vi bara va till falun och vände. var på lasarettet och tog nå tester. I lördags hade jag "party" hemma hos mig i stugan, med de bästa tjejerna Alex, Maria, Sara och Johanna! Johanna och Sara sov över hos mig. Måste verkligen göra om det där!

Imorgon är det tävlingar i skolan, men jag ska inte va med, så det är ett gäng som ska vandra istället. Vart vet jag inte, och varken jag eller sara vet när vi ska vara i skolan imorgon, aja så kan det gå. hittade inte sladden till kameran igår, så kunde inte överföra bilderna då, det är faktiskt sant !


fortfarande freedag

Har nyss kommit hem från en rolig kväll, tillsammans med sara, alex, maria och johanna. först for jag och sara till fritte , sen kom alex, maria och johanna så jag följde dem och cyklade, och då träffade vi jonte och simon, sen martin. ikväll blir de kanske filmkväll med tjejerna, är ju grymt kul varje gång! (isåfall ska jag ta med kameran och knäppa lite kort!) har också satt in en ny header, och så, får se hur länge den blir där. datorn dampar så det går inte så bra att göra det jag tänk mig. nu ska jag gå och äta en banan eller nå!



om inte headern syns tryck på F5, här är iallafall hur den ser ut!

imorgon är det fredag!

sorrisorri,  datorn cpar som vanligt, så går inte så bra att fixa nu header och det där, men får väl försöka hinna med det i helgen, om jag kan skynda lite med läxorna. imorgon är de skoljoggen i skolan, är så himla snuvig och ont i huvudet, så mamma har köpt nässpray och alvedon och sånt, så tror inte att jag kan va med.. och jag som vill vara med. i helgen ska tintin vara med mig hos pappa, men tintin mår inte så bra, han är varm om nosen och är lös i magen och sådär, så vi ska ringa veterinären imorgon. ♥

tråkigaste inlägget utan bild, men looooooooooooooooooooooooooooovar, till 110% att jag skriver ett inlägg imorgon MED bild.

tråkig jag känner mig

har nyss ätit lite mat, och nu vet jag inte vad jag ska göra. somnade ett tag i soffan som vanligt, så är pigg som en mört. imorgon är det skitskolan igen, och vi börjar fem över åtta, jobbigt. men bara att stå ut. har väl inte så mycket mer att säga, händer inte så mycket roligt i mitt liv just nu. :)
nu tröja också, från i fredas, men ändå

tuesday or what?

halloj, vilket tråkigt väder det har varit idag, imorse hade vi hemkunskap och gjorde smulpaj med äpplen & så gjorde vi egen vaniljsås, jag gillar de inte så mycket, men det var gott iallafall. sen gick jag hem i spöregn, och så är jag så himla förkyld ockå! imorgon har vi gympa igen, kan ju inte va med. sen ska jag också försöka fixa ny design när jag har tid också, är rätt trött på den här.


gammal bild, usch

söndagar är trååkiga

har nyss ätit frukost med ella och sara, och varit ute med tintin i spöregn. klockan ett kommer pappa och hämtar mig, så äter vi thaimat, sen vid tre åker jag till min syster. hon skulle göra hemgjord pizza idag, muums. imorgon är de gympa direkt på morgon, jobbigt.. måste gå upp till sporthallen, men tar nog sällskap med sara då. tror inte de blir något mer inlägg, eftersom mottagningen där uppe hos syrran är jättedålig.


muahhah, jordgubbsmjölk

hej, är med sara och ella, dom ska slagga här inatt, precis som igår. har handlat massa frukt och chips, men vi ligger bara i sängen och asgarvar åt talking ben och dom där. asså dom är bäst! igår var vi ute på byn och så, och idag har vi varit med tintin och så. alla tre har damp för vi har druckit jordgubbsmjööölk, men sara hon drack - choklad istället, mohaha. jag och pappa va i mora i fredags hos tandregleringen och så, och sen handlade vi några jeans åt mig, och tröja och ett par mjukisbyxor. skulle titta efter ett par snygga converse men de fanns inte i min storlek, så vi ska beställa på nätet istället. muhawahaja, nu ska vi fortsätta dampa här, bai!

jag och ella har lika färg på mobilen, men alla tre har lika mobil



torsdag idag

hejhej, va hos syrran i tisdags. mormor och mamma var där ett tag och vi fikade och sådär, sen åkte dom hem. internet funkar inte hos henne, så kunde inte slänga in något inlägg då, menmen, och så går det inte att mobilblogga heller.. Imorgon ska jag och sara på fritte, och se om det är några snygga killar där, haha. ♥ , sen ska vi väl också data, titta på teve, och chilla. Sen är de någon eldfest på parken, som jag kanske skulle på med dom bästa. Maria, Alex, Vickan, Erica, Johanna. ♥


snygga vi är

skoolan

tjena allihop, är i skolan just nu. nyss åt vi vegetarisk pizza på hemkunskapen, och nu står jag och sara som vanligt vid datorerna här. när jag skulle logga in på facebook då stod det att mitt konto var spärrat och jag fick lov att skriva vilka personerna va på en del foton, va rädd jag blev.  börjar näästa lektion om typ tio minuter, ciao



snygg bild, aoo


mubä

helluu, har nyss duschat, ska se idol klockan åtta, jag tycker att den bästa delen av idol är just audition, när man ser massa roliga folk som sjunger, och så kan man sitta och skratta åt de som sjunger dåligt, eller ser roliga ut! :)

Idag hade vi gympa som sagt, gjorde lite kulstötning och sånt, för att träna inför tävlingarna, som man kunde anmäla sig på om man ville, jag har anmält mig på 60m, 1000m och kula, hoppas ju det kommer gå bra. ^^




idol

nej nu jävlar , min cp dator är så seg så usch. har iaf varit med sara idag, vi har varit och tagit kort lite överallt. men nu ska jag se på idol, sen plocka ihop gympakläder, för vi har gympa imorgon bitti. :)


SIXTEN


jag är tråkig

har inte bloggat på 5 dagar, vet. men har haft fullt upp, så jag har inte haft tid till att sitta vid datorn. har varit med sara nästan varje dag efter skolan, och igår var jag & mamma till mora, till nån ögonläkare, och så for vi in på några affärer, och så. Jag och sara har pratat om att åka till mora nån dag nu i helgen, så vi tittade på busstider för ett tag sen, så vi funderade på att ta bussen till mora halv tio, men sen krånglar det med tiderna hem. Men blir att slagga hos mig ikväll så vi får fundera hur vi ska göra :)

köpt. ( + ett vanligt grått linne också, som jag har på mej)


RSS 2.0