bye

tror jag tar en bloggpaus eller någonting nu. har inte tid, o så är det mycket just nu.
känner att jag inte orkar med de här. i skolan är allt verkligen fucked up just nu. jag och sara ska stanna hemma från skolan imorgon, och kanske längre. pågrund av privata skäl. ingenting jag tar på bloggen, eftersom det inte har med min blogg, eller någon annan att göra. sitter med 1kg godis i en påse och lyssnar på Filip Winther. Enda musiken som jag gillar nu för tiden. vill nog aldrig mer tillbaka till skolan, och kommer kanske inte tillbaka till bloggen, menmen vi får helt enkelt se.. Vill bara skriva av mej, och säga att jag älskar er mest på hela jävla jorden, mina underbara vänner. jag älskar er så mycket och ni får aldrig lämna mig, vad som än händer. Sara Larsson, Alexandra Alm, Maria Hedberg, Johanna Nyberg, Viktoria Backman & Ella Rothman! ♥

kika gärna tebax om ett tag, kanske skriver mer./Hilda

19.34

hej, helgen har varit helt grym! hinner inte ta hela paketet nu, men berättar imorgon när jag får tid, + att bilderna FÖRHOPPNINGSVIS kommer då. ska göra klart en del grejjer nu, sen titta på tv klockan åtta. imorgon är de gympa första timmen, och så ja, lite andra lektioner också. hör av mej imorrn, eller vi får hålla tummarna på att jag gör de!

skrillex<3

tjenaretja. börjar väl att berätta om min tråkiga skoldag som vanligt.. haha nejdå, ibland är de faktiskt inte så tråkiga, men känns ganka surt att 7a får sluta efter språkvalet, 13.35 medans vi i 7b måste ha NO i 75 minuter och slutar 15.00, på torsdagar. INTE OKEJ!! Imorgon är det elevens val, och jag & sara har styrketräning nu, hehehehehhehehheeehhe, kan ju säga att vi typ... suger på allt.


Imorgon följer jag med sara och de andra tjejerna med Emma hem till henne, hon har fyllt år så vi ska titta på film och så där tror jag. ska bli superkul, eftersom jag inte känt Emma förut, men blev typ kompis med henne och några andra i min klass nu i 7an, och det är väl kul. Eftersom jag inte gillade min förra klass, men jag gillar 7b myyyyycket mer, dels för jag är den enda från Rots skola, och det är ju aaaasum, så jag slipper dras med dom jag inte gillar. Men såklart menar jag inte Alex, Maria, Johanna, Erica och Viktoria. De är de enda som jag gillar från min förra klass. Eller ja, ioförsig, finns väl några stycken som inte gjort mig något, så jag har inget emot dem så, men sen finns det de andra... men nog om det. :o



tisdag stavas med t

tjenare! idag började vi fem över åtta med matte, sen skulle vi egentligen ha hemkunskap men instället skulle alla dra iväg till biografen och lyssna på en föreläsning om "Ungas liv på nätet", ganska roligt faktiskt, plus att det kom in en gubbe och ropade inför hela skolan att Sara Larsson skulle till tandläkaren, så nu håller alla på och reta sara lite för det där ;) när jag kom hem har jag faktiskt inte gjort... ett skit. när jag skulle ut med tintin fick vi inte upp ytterdörren, (den är lite sådär..knäpp ibland) så fick stå och slå och försöka få upp den ett bra tag, sen provade jag lite zumba och badade o sådär. nu ska jag titta och se om jag hittar något roligt, annars blir de musik, eller tv. hörs!






shit va jag saknar thailand..

smoooooothieeeeee

sitter här och pratar väldigt oseriöööööst med sara på msn. kul vi har! damp, alltid damp. idag på matten satt jag och sara och gapskratta så mycket, så läraren fick lov och sätta nån sorts vägg mellan oss! haha, vi äger ut hela klassen. imorse va de orientering på gympan, tränar inför provet osvosv.. men kommer mog gå bra. Hoppas jag!

nu ska jag käka något, titta på tv, eller snacka gamla minnen med sara. ;D

det ... typ godaste som finns just nu! smooooooothie.

nån rubrrrriiiik

hejsansvejsan. marcus och sara var här i fredags, så jag va med dom och så, och igår var jag hos pappa utan dator, sånivet. men nu skriver jag ett kort inlägg, ska titta på tv nu snart. imorgon är det gympa direkt på morgon, gäsp.
aja, bara att stå ut!


åmajgadd, vilken gammal bild på sara! enjoy.

vilken coooling.


cooolaste katten, i know ;)
men är han inte tööööööööööt?

vilka bakare!

tjuuu, hann inte skriva något igår, för jag, sara och ella stack hem till ella och bakade bullar. ja, men inte så där direkt att vi visste att vi skulle de, utan vi pratade lite om de, sen fick ella lov att se om hon hade ingredienser hemma, och de hade hon, allt utom jäst, så de gick vi och handlade. vi hade riiiiiiktigt roligt när vi bakade bullarna! jag skulle kavla degen, och den vart större än diskbänken, och herremingud vilken dag! vi kasta mjöl på varandra och hade damp. det där måste vi verkligen göra om! ♥ , och vi skulle göra två plåtar med bullar, & när vi hade haft i bullar i formarna på den andra plåten, så hade vi bråttom, så sara och ella hade in de i ugnen, sen 3 minuter senare kom vi på att vi glömt pensla dem och ha på socker. och dååå fick alla damp igen. HAHA!


vi hade i kolasås i degen också, men man kände inte något av de sen i bullarna..


sen efter allt de där med bullarna, så for jag, maria och sara på fritte, och chilla där. hiihihih.

korta inlägg

har fixat bloggen lite nu igen då, ska ändra bredd på headern också, den går inte ända ut, men det blir nog inte idag, är så trött så tror jag döör. närå, men ska nog vila lite nu. skriver mer imorgon efter skolan, i hope!

i drömmarnas trädgård

huhuhuhu, hej. stannade hemma från skolan idag, har så himla ont i magen, vet inte vad det är för fel. har tittat på en film, snart kommer mamma hem , och då ska hon göra smooooooothie. ♥


tjululu

TJUU. sitter och tittar på Gusafsson 3tr eller vad de heter. har käkat godis och oboy, uschusch. ringt sara kanske 25 gånger också. har inte så mycke mer att säga, men hare gött. :)

HÖST


-


tjenixen

just nu är jag med sara, ska va med henne i typ en timme till, sen åker jag upp till åsen och är med marcus! vi skulle titta på film eller nå, roligare än att sitta hemma iallafall. imorgon är det ju skola, kortaste dagen, slutar 14.40. imorgon ska mamma hämta våran nya dammsugare och så förhoppningsvis hämta ut Zumba, som vi beställde för några dagar sen! nu ska jag vara lite social med sara häär, hejdå.


marcus igåååår

you know what?


idag är det lööördag

tjotjo. idag har jag varit med johanna och marcus, vi har haft såååå kul. först var vi på byn och gick runt sen drog vi hem till mig, och partajade, o så for de hem för nån timme sen. har ont i magen som vanligt, tror faktiskt jag ska lägga mig snart. fifan, vilken dag, proppat i mig smågodis för första gången på typ tjugo ååår, fast nä, ett år kanske!

gissa vad jag har då ? BILDBRIST, så sorrysorry, hör av mig imorgon

RSS 2.0