PUSS

Ligger och tittar på film just nu. Vart helt sjukt igår. Först hämtade Patrik & Robin mig och Alex, vi åkte runt på byn, åt på Östängs och vettefan mer.. Sen åkte vi epa med typ massa personer, sen hämtade kicken och Skord mig och Alex. Alex skulle hem en sväng så vi släppte av henne och jag var med de själv. Vi drog hem till kicken och såg film, sen nån timme senare så hämtade vi Alex och åkte tillbaka och kikade film igen. En stund senare kom Patrik och dampa där, men han drog efter en stund. Sen senare drog Alex till Henrik och jag stack hem till Robin. Vi åt popcorn och titta på film, sen drog jag hem. Ja de va kvällen, haha. Skitkul var de iallafall! Nu ska jag vila mig, för jag & Alex drar nog ut senare och träffar nice folk. Puss!


Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Skriv gärna din bloggadress eller e-postadress så är det lättare för mig att svara på dina frågor.
- Om du undrar i vilka program jag gör mina designer, headrar, m.m så gör jag dom i PhotoScape, PhotoShop (inte så ofta.), paint, Picnik. En del andra program kan också förekomma.
- Jag bryr mig inte om skitsnack eller elaka kommentarer, ni som skriver elaka kommentarer kan ta och stoppa dom i röven istället (; I dont care about your bullshit! Kommentarerna raderas direkt.
- Enjoy my blog! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback