FUCK YOU ;)

Sitter & pluggar like never before, haha! Har 5 prov den här veckan, usch.
 
Tänkte iallafall bara säga att jag lägger ner min blogg tillsvidare. Känner att det blir alldeles för jobbigt då det är folk i skolan som jag fått reda på läser min blogg, såna som inte går i min klass som jag inte gillar osv. Och jag tycker faktiskt att ni inte har någonting med mitt liv och göra, därför tänker jag inte berätta på bloggen vad jag gör på helgerna osv, så om ni är så jävla intresserade av mitt liv kan ni ju fråga mig istället , right? Tack för den här tiden, jag kanske kommer tillbaka sen. :)
 

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael

2013-03-03 @ 14:11:05
URL: http://forum.modekampanj.com

Innan du kommenterar:
- Skriv gärna din bloggadress eller e-postadress så är det lättare för mig att svara på dina frågor.
- Om du undrar i vilka program jag gör mina designer, headrar, m.m så gör jag dom i PhotoScape, PhotoShop (inte så ofta.), paint, Picnik. En del andra program kan också förekomma.
- Jag bryr mig inte om skitsnack eller elaka kommentarer, ni som skriver elaka kommentarer kan ta och stoppa dom i röven istället (; I dont care about your bullshit! Kommentarerna raderas direkt.
- Enjoy my blog! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback